resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 154
    iddiaya göre transferini erden timur bizzat devreye girerek bitirmiş.

    --- alıntı ---

    erden timur dün abdülkerim bardakçı transferini bizzat kendisi bitirdi.

    bugün dış transfer için yurt dışına gitti.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...8yH74QrCYz_MGQEVIIKQ

    edit: rotasyon için değil ilk 11 için alındığını düşünüyorum. rotasyonda oynayacak bir stopere 3m € bonservis ödeyecek bir durumda değiliz. marcao yerine direkt olarak oynayacak bir isim. ben kendisini çok fazla izlemedim ancak izlediğim maçlarında dikkatimi çekmişti. kendisini detaylı bir şekilde takip edenler ise çok rahatlıkla marcao'nun boşluğunu doldurabileceğini söylüyor.

    hep söylüyorum, marcao bize lüks bir isim, çok iyi possession oyanayacağız diyen 5 büyük lig takımlarından biri değilsek lüks kaçıyor. marcao sol ayaklı, çok iyi oyun kurabilen, çok teknik, çok iyi bir stoper. süper lig'de son 20 senede şampiyon olan kaç takımın stoperi böyle bir isim bir bakmak lazım.

    türkiye liginde şampiyon olabilmek için çok üst düzey savunmacılara ihtiyaç yok. abdülkerim de marcao seviyesi olmasa da iyi bir stoper, milli takım havuzunda, sol ayaklı. sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.

    marcao da para ediyorken elimizden çıkarmamız mantıklı bir karar. rotasyon için de ışık kaan ve emin bayram, takımda kalırsa alparslan var. yeterli bir stoper hattı.

    şu an için nelsson-abdülkerim tandemiyle oynayacakmışız gibi görünüyor. nelsson'dan da çıkarsak jason denayer-ozan kabak ikilisinden birinin kadromuza katılmasına kesin gözüyle bakıyorum.

    edit2: marcao'dan sadece 1 yaş büyük olan futbolcu, bu bilgiyi şu an öğrendim biraz şok yaşıyorum. nedense marcao hala 23-24 yaşlarındaymış gibi geliyordu bana. önümüzde luyindama örneği varken marcao'yu 15m € + bonus maddeleriyle satmak çok karlı bir iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın