resim
Kazımcan Karataş
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 44
    acilin altay maclarinda kazimcani ozellikle izleyen biri geldi.

    oncelikle kazimcan bircok yas kategorisinde milli formayi giymistir.

    bircok defa altay maclarini izledigimden kendisini de epey takip etmisimdir. hatta bir keresinde altay macini izlerken yanimda abim vardi, bu kazimcan 3 buyuklerden birine kesin gider demistim. hatta martin rodriguez de kesin super lig'de kalir da demistim.

    kazimcan boylu poslu bir oyuncu. onunde martin rodriguez oynadi cogu macta. ki martin hareketli, driplingi ve ice katetmeyi seven, defansi zayif bir kanattir. 433'un ileri uclusune daha yatkindir ama altay 442, 4411 ve 4141 oynadiginda ortsaha 4lusunun solunda oynadi martin rodriguez. bu da altay sol tarafini defansif anlamda biraz zorladi.
    sol stoperde bazen murat bazen de bjorkander diye isvecli bi eleman vardi, vasat sayilabilecek super lig icin ortalama bir stoper ikisi de.

    yani etrafindaki bu elemanlar ile bile defansif anlamda cok defosu gorulmemistir.
    fakat mustafa denizli varken ilk super lig deneyimi oldugundan belki de, biraz tutukluk vardi.
    sonra mert nobre geldi ama onun donemini geciyorum.
    serkan ozbalta ile daha ozguvenli oynamaya basladigini dusunuyorum. en son sinan kaloglu geldiginde de takimin durumunun da etkisi ile bir dusus vardi performansinda.
    cogu macta orta sahayi cok gecmedi, muhtemelen teknik ekibin bir uyarisi olmustir ya da benim aklimda oyle kalmis bilmiyorum.
    oyle bindirmeler yapan bir bek degil. yardirip ortalar acmisligi da pek yok. ama akilli topcu.
    pas alisverisini iyi yapiyor, yani bu soyledigim ne kadar akliniza yatar bilmem ama oyun tikandiginda topu caner erkin misali ebesinin nikahina sisirmez, mumkun oldukca yerden pas yapar.

    valla ne yalan soyleyim, simdi alip bizde sol bekte ilk 11 cikartirsak birkac hafta bocalayabilir cocuk. daha tam olarak buyuk takim sol beki degil. ama daha 19 yasinda ve ozellikle onumuzdeki sene bu cocuktan umutlu oldugumu soyleyebilirim.

    cok yerinde ve beni mutlu eden bir transfer.

    bu transferde altay yonetiminin degismesinin ve ozgur ekmekcioglunun gitmesinin onemli bir payi var diye dusunuyorum. ozgur baskan olsaydi satmazdi, satsa da cok para alirdi. ama suan paraya ihtiyaci var altayin.

    edit: bu ne olm, geldi dediniz yazdik o kadar, simdi baktim eyupe imza atti yaziyor, eyup sultana namaza mi gitmis ne olmus bilader?
App Store'dan indirin Google Play'den alın