• 7
    okan buruk ve galatasaray birlikteliği hakkında kaleme aldığı yazı ile gündem olmuş kişi. nedense emre belözoğlu ve fenerbahçe birlikteliğinde pek bir suskun kalmıştı.

    bu adamı çocukken şarkı söylemek lazım yarışmasındaki jüriliği ile hatırlıyorum. adeta armağan çağlayan'ın popstardaki hâlini taklit etmeye çalışıyordu. ama taklit olduğu için çok itici duruyordu. sürekli yarışmacılara irrite edici eleştiriler, ukalalık, iğneleme. hatta diğer bir jüri ve mesleğinde duayen inci çayırlı, oray eğin'in bu rahatsız edici tavırlarına tepki göstermiş ve onunla kavga edip yargı dağıtmış sonra da "benim bununla aynı programda işim ne" diyerek yarışmadan ayrılmıştı. ilkeli kadındı. o zaman çocuktum aradan da epey zaman geçti ama bu oray eğin o esnada inci çayırlı'ya karşı da yaşına başına hürmet etmeden ukala ukala cevaplar vermişti diye hatırlıyorum.

    okan buruk şu bu bilmem ne. peki o dönem okan'ın yanından ayrılmayan emre belözoğlu 2020-2021 sezonunda fenerbahçe'ye sportif direktör ve teknik direktör olduğunda niye aynı türden bir yazı yazmadın? amaç burada galatasaray düşmanlığı olduğu için mi yoksa? evet okan buruk'u çok sevmem, başakşehir ile kazandığı şampiyonluğu da iktidarın takımının ne olursa olsun artık şampiyon olacak mottosuyla geldiğini düşündüğüm için gerçekçi bulmuyorum. ama özellikle emre belözoğlu için susmuş birinin bu onu yıpratma, daha doğrusu zan altında bırakma yazısını doğru ve etik bulamam.

    dün de kemal kılıçdaroğlu'nu kötüleyen bir yazı kaleme almış. ya kılıçdaroğlu ankara'dan istanbul'a adalet yürüşü yapmış bir isim ya. sen kimsin onu eleştirip yıpratmaya çalışıyorsun? sen de yürü biraz, belki form tutarsın.

    bir de kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği yazıda çağan ırmak asla iyi film yapamaz demiş. çağan ırmak'ın neredeyse bütün filmlerini severek izleyen biri olarak senin beğenmemen de bir kez daha o filmlerin ne kadar güzel olduğunu doğrulamamı sağladı, teşekkürler. çağan ırmak adamdır.

    hâlâ şarkı söylemek lazım yarışmasındaki halinde demek ki kendisi. hiçbir şeyi beğenmeyen, her güzel işe limon sıkmaya çalışan, ortamlarda sevilmeyen tipleri anımsatıyor bana.

    bu arada inci çayırlı mekanın cennet olsun büyük kadın, büyük sanatçı ve iyi bir yargı dağıtıcıydın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın