• 2
    https://m.haberturk.com/...rayin-basina-geciyor

    kendisi fetö ile iltisaklı kişilerle defalarca görüşürken evlerine girip çıkarken dakikalarca telefonla konuşurken saf bir delikanlı oluyor ama okan aynı durumda olunca fetöcü imaları yapacak kadar iğrençleşebilen bir gazeteci.
    okan yıllardır bu ülkede teknik direktörlük yapıyor en şaşalı günlerini başakşehir’i şampiyon yapmışken yaşadığı sıralarda böyle bir yazı kaleme almıyor da galatasarayda görev aldığı günün ertesi kaleme alması zamanlama olarak oldukça manidar.

    bu da onun bir gazeteci değil bir kalemşör olduğunu gösterir. bu arada okan fetö ile bağlantılı ise gidersin elinde delil varsa savcılara verirsin adamsan şayet.

    sadece okan buruk değil hakan ünsal, emre belözoğlu, uğur boral, bekir irtegün, ertuğrul sağlam hakkında da hem yazı yazar hem de gider ifade verirsin. ama tabii buna ne cesaretin ne de insanlığın yeter hemen zincirini çekiştiriverirler nefes almakta zorluk çekersin.

    senin önüne kemiği atanlar kimse, yazmanı istediği adamların ismlerini önüne koyanlar da onlar. bu arada aynı adamlar fetöden en çok maddi olarak nemalanmış kişilerden veya ailelerinden biri sende zamanında bu ananasın tadından bakmış olabilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın