• 115
    muslera - mert müldür/nelsson/marcao/pva - fernando martins/berkan - kerem/talisca/yunus - jackson muleka

    bunların yedekleri de okan, batuhan şen, çipetpet, emin, omar, süleyman, ömer bayram, semih kaya, morutan, cicaldau, taylan, emre kılınç, emre akbaba, atalay, barış alper yılmaz, baran aksaka, hamza akman, (maalesef) gomis, mustafa muhammed, diagne

    - ömer, çipetpet, semih kaya tarzı vasat altı yerliler keşke gönderilebilse takımdan ama kalacaklar gibi. bence bir sol bek transfer etmemiz lazım. (benim kafamdaki ütopik senaryoda pva gönderiliyor, bonservissiz marcelo ve ucuza 1 yerli sol bek alınıyor ama ütopya işte)

    - alpaslan bence kalsın. yerli, 2-3 bölgeyi yedekleyebilen, son dk'larda sahaya atıp skor tutabileceğin oyuncu. arada penaltı felan da atar.

    - okan ve emre akbaba sanırım 11 oynayabileceği kulüpte bulunmak istiyorlarmış, iyi makul bir ücrete yollanabilirler.

    - barış alper ve morutan süper ligde bir kulübe kiralanabilirse 1 sezon harika olur. morutan kiralanırsa yunus ve keremin arkasında rotasyonda bekleyebilecek tecrübeli bir oyuncu alınabilir. bu açıdan halil akbunar hamlesi mantıksız gelmiyor.

    - mustafa muhammed iyi fiyata okutulursa güzel olur ama kalırsa da okan buruk tedrisatında kendini bulacaktır. gomis cebimizden ekstra para çıkmayacağı herhangi bir şekilde sepetlenirse müthiş olur. diagne'yi çok seviyorum ama belçika, hollanda vs. bir yere yollanabilir, artık verim alamayız diye düşünüyorum.

    - beknaz saçma sapan bir vatandaşlık prosedürüne takılıyor, sanırım yolcu olacak, üzücü... onun dışında yukarıda adını unuttuğum genç yerli, yetenekli topçular vardır mutlaka. bunlar ya artık a takımla idmana çıkmalı ve takıma monte edilmeli ya da süper lig'de kiralık 11 oynayacakları kulüp bulunmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın