resim
Franck Henry Pierre Ribéry
Görev:Teknik Çalışma Antrenörü
Takım:Salernitana
Yaş:41
Uyruk:Fransa
  • 172
    bayern'le 2011 yılında sözleşmesi bitecek olan futbolcu. bayern'in bu sebeple yaptığı sözleşme uzatma tekliflerini elinin tersiyle itmek değil de bildiğin küçümseyen, aşağılayan bir biçimde geri çeviriyor. sezon sonunu bekleyelim diyor. geçen seneden beridir de kayıp zaten ribery.

    görünen o ki ribery hiçbir zaman bir zidane, bir hagi bir maradona, bir beckenbauer bir messi olamaz. kumaşı bozuk. yeteneği muazzam, istese atom mühendisi bile olabilir ama sadakat yok, vefa yok. hayatı ve dünyayı sadece paranın ve kariyerinin çerçevesinde görüyor. futbol kariyerini ben bir vakitler realde oynadım çocuklar deme konformizmine indirgemiş.

    bana şu anda futbol oynayan en yetenekli on adam say deseniz ribery'i kesinlikle bu listenin içinde sayarım. ne var ki herkesten efsane olmuyor dostlar, her yetenekli adam futbol dünyasına damga vuramıyor. ribery de bunlardan biri. yapabildiği şey ilk başlarda oynadığı takıma bir parmak bal çalmak sonra da umursamaz bir tavrın içine girmek.. reale de gitse olmaz ribery'den. dediydi dersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın