resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 3172
    jason denayer maliyeti 2m euro yıllık ücret ve her yıl 1m euro imza parası. 4 yıllık kontrat toplam 12m euro. abdülkerim 2,8m euro bonservis 800 bin euro yıllık ücret toplam maliyet 6m euro. mohamed 6m euro bonservisle satıș, 3 yıllık toplam maaș yaklașık 3m euro; toplam 9m euro.

    mohamed satılır ve denayer yerine abdülkerim alınırsa toplam maliyet farkı 15m euro. sörloth; 9m euro bonservis, 2,5m euro yıllık ücret 3 yıllık kontrat 16,5m euro.

    galatasaray nelsson denayer stoper ikilisi mohamed santrafor oynamasını mı, nelsson abdülkerim stoper ikilisi sörloth santrafor oynamasını mı tercih edersiniz? ben net olarak ikincisini tercih ederim. burada sörloth sadece bir örnek, cicaldau yerine daha net bir orta saha olarak da düșünebilirsiniz, bașka bir santrafor da düșünebilirsiniz. galatasaray'ın bir stopere yıllık 3m euro verme lüksü yok. denayer'e o ücreti verdikten sonra kerem ile yunus ile masaya oturduğunda da orta saha transferi yaparken de istenen maașlar da artacak elbette, dolaylı etkileri de var.

    galatasaray denayer'e o kontratı verirse transfer sezonunun sonunda orta sahada șu oyuncuyu alamadık paramız yok, santrafora șu oyuncuyu alamadık paramız yok deme hakkı yok. semih dany ile de maicon serdar aziz ile de hakan balta chedjou ile de șampiyon oldu. bütçe kısıtlıyken bu paraları stopere dökmeyelim, pișman olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın