resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2526
    öncelikle hayırlı olsun. ismi geçmeye başladığından beri sıcak baktım gelmesine, çünkü şuan galatasaray'ın yapılanma ve uzun vadeli planlar yürütecek durumu yok malesef. ne sabır ne de ülkede uygun bir ortam var. dolayısıyla pragmatik çözümlere gitmenin şart olduğu ortadaydı. bunun için de en doğru aday kendisi gibi gözüküyor.

    oynattığı futbolu zamanında çok beğenmesem de, maç maç ürettiği çözümler ve elde ettiği başarılar umut vaat ediyor. teknik direktörlük kariyeri boyunca görülüyor ki yetiştirici bir hoca değil ne yazık ki. olmuş futbolcuları doğru kullanıp verim alıyor. en büyük endişem bu yönde. umarım bu yönünü bizde gelişir, bu konuda da yönetimin biraz dayatma yapması gerekir. özellikle altyapı ve genç oyuncu transferlerinde. erden timur'dan bu yönde beklentim büyük. zaten sırf bu sebeplerden sportif a.ş.'nin başına geçtiği söyleniyor.

    uzun lafın kısası kendisine başarılar diliyorum. geçmişte herkesin takıldığı konulara takılmayıp severim kendisini. babam zamanında çok sevdiğinden ismimi koyarken okan buruk'tan esinlenmiş. bu da ayrı bir yere koyuyor kendisini benim için. dilerim çok başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın