resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2525
    galatasaray'ın başında teknik direktör olarak görmek istediğimizi birkaç yıl evvel terim'le şampiyonluk yaşarken de söyledik. henüz resmi bir şey yok ama umarım teknik direktör olarak görürüz takımımızın başında.

    (bkz: okan buruk/#3181396)

    yönetim tarafı tabiri caizse "fetret devrine" girdiği için saha içinde de ciddi bir boşluk oluştu.

    torrent'ten bir cacık olmayacağı en başından belliydi. ispanyol hangi teknik direktör başarılı oldu türkiye'de? en son hangi yabancı hoca ligi göğüsledi ki torrent gelip de takımı toparlayıp potaya soksun. sabır desek bizim taraftarımızın yabancısı olduğu bir şey sabır. en büyük efsanelerine kapıyı göstermiş bu taraftar torrent'e sabır gösterir mi? türkiye futbol ligi dinamiklerine bir nebze de olsa hakim biri olarak net bir şekilde şunu diyebilirim ki torrent'e 5 sene versek ve bu 5 senede kendi transferlerini yapsa yine tek bir teneke bile kazanamayız.

    peki okan buruk'la kazanacağımız kesin mi? hayır tabi ki ama en azından türkiye'de yaptığı işler ortada. futbol mantalitesi belli. kulübün geçmişini biliyor. bu geçmişin ışığında kulübün potansiyelinin de farkında. üstelik kenarda öylece donuk ve mimiksiz değil, bilakis oldukça heyecanlı ve zaman zaman agresif.

    terim ayrildiktan sonra her şeyin daha kötüye gideceğini öngörmek zor olmadığından takımı takip etmeyi bırakmıştım. çünkü zaten hayatım kötü, bir de taylan berkan gibi yetersizler yüzünden akşamlarımı daha kötü bir duruma sokmak istemezdim. zaten 4. terim döneminde birkaç maç haricinde beni heyecanlandıran bir oyun yoktu ortada.

    şimdi okan buruk haberleriyle o takip isteğini ve heyecanı geri kazandım diyebilirim.

    teyakkuzdayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın