resim
İrfan Saraloğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Galatasaray
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 17
    dursun özbek yönetimi taraftar korkusundan bu adamı getirmekte tereddüt ediyorsa yönetimi bıraksın, çünkü dakika bir bu kafayla takım yönetilemez. yok taraftar yönetimi bu adam yüzünden baskı altına almayı düşünüyorsa taraftarlığı bıraksın çünkü bu kafayla da hayat geçmez.

    neyse ki ben ne yönetimin rahatsızlığı iddiasının doğru olduğunu düşünüyorum ne de taraftarın %1.2'lik diliminden fazlasının sırf geçmişte fb'de çalıştı diye kazan kaldıracağını.

    gökhan dinç damarı güzel yerden buldu, yiyen çok nasılsa deşiyor da deşiyor, yine galatasaraylıyı galatasaraylıya kırdırıyor. nerede böyle y...k kürek haber var ya gökhan dinç ya ajansspor hiç şaşmaz. kendisinin de amigoluğunu yaptığı bu bok yiyen beşiktaş kulübünde bugüne kadar sadece önceden beşiktaş kulübünde mi görev alanlar tekrar görev alıyor. beşiktaş yönetimleri bugüne kadar yardımcıyı bırak mustafa denizli'den, her maç bordo mavi kravat takan şenol güneş'ten rahatsız olmamış da, adamın adını bile ilk defa duyan dursun özbek irfan saraloğlu'ndan rahatsız olmuş. rica ediyorum şu adamları dikkate almayın azalarak bitsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın