resim
İrfan Saraloğlu
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Galatasaray
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 4
    dursun özbek yönetiminin taraftar tepkisinden çekindiği için kendisini okan buruk'un yardımcı kadrosunda düşünmediği yazılmaktadır. oldukça yanlış bir karar olacaktır. 59 yaşında bir insan, kariyerinde ikinci kez bir büyük takımda yardımcı antrenörlük şansı gelmiş, neden bunun kötüye kullansın ?

    aklı başında hiçbir insan irfan hocanın görevi kötüye kullanacağını düşünmez. öyle bir şey olsa ilk okan hoca müdahale edecektir zaten. ne yazık ki tüm bunlar sosyal medyaya son zamanlarda hakim olan ve kulübümüze oldukça zarar veren aklı selimden uzak taraftar profiliyle ilgilidir.

    bu taraftarların oluşturduğu güçten çekinen galatasaray yönetimi ne yazık ki böyle bir çekinceye düşmüştür. okan buruk hoca tüm başarılarında irfan hoca ile beraber çalışmıştır, umarım aklı selim davranılıp anonim taraftar hesaplarının oluşturacağı suni gündemden etkilenmezler.

    aksi halde bu belirttiğim taraftar grupları sosyal medyada yönlendirilmeye oldukça açık. yönetimler bu grupların tavırlarına göre hareket ederse büyük hata yaparlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın