resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 3119
    uğur karakullukçu'nun dediği gibi yıllık 2.5 milyon euro ve 1 milyon euro imza parası istiyorsa, bence kaçırılmayacak bir fırsat. iyi bir maaş politikası uygulanmaya başlamışken, 2.5m ona sekte vuracak bir rakam ama imza parasını arttırarak maaşı düşürebilirsiniz. kulüpte şu an nakit sıkıntısı olduğundan bahsedildiği için imza parasını düşük tutup, maaş ile uzun vade ödeme planı daha mantıklı geliyor olabilir. ancak, marcao veya nelsson'dan biri satılırsa imza parasını 2 milyon euro'ya çıkarıp, maaşı 2 veya 1.75m civarına düşürmek mümkün olabilir.

    bonservisi lyon'da olsa alabileceğimiz minimum rakam 5 milyon euro ve 1.5 milyon euro ile maaş olsa 3 yıllık maliyeti: 9.5 milyon euro oluyor. (ki, lyon da 5 milyon'a filan hayatta bırakmazdı bence.)

    uğur karakullukçu'nun dediği hesaba göre ise, 2.5 milyon euro maaş ve 1 milyon euro imza parası ile 3 yıllık maliyeti: 8.5 milyon euro oluyor ki, bu denayer gibi bir oyuncu için bana göre mükemmel bir rakam.

    yani, fırsat varsa kesinlikle kaçırmamamız gerektiğini düşünüyorum. dediğim gibi maaşı rahatsız ediyorsa ve nakit sıkıntısı yoksa imza parasını yükseltip, maaşını da düşebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın