resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 3106
    kişiliği özelinde çok sevdiğim fakat fayda-maliyet prensibine göre değerlendirdiğimde transferine sıcak bakmadığım eski futbolcumuz.

    öncelikle victor nelsson'un satışına bu transfer dönemi için sıcak bakmıyorum. her ne kadar jason, hem kulübünde hem de milli takımında stoper hattının solunda da oynayabiliyor olduğundan, olası marcos do nascimento teixeira marcao satışında sol stopere de düşünebileceğimiz bir oyuncu olsa da söz konusu potansiyel boşluğu kendisiyle doldurmamalıyız. boluspor'da sol stoperde görev alan emin bayram'ı o bölge için ciddi bir alternatif olarak düşünmeliyiz. bir transfer yapacaksak da bu, marcao'nun oyun stiline benzer, genç ve düşük maaşlı bir oyuncu olmalı.

    ilaveten, jason'da savrukluk ve iyi çalışmadığında sakatlığa yatkınlık gibi sorunlar mevcut. sertliği ve yıldırıcılığı da zayıf. istediği maaşı ve imza parasını hak eden katkıyı verebileceğini sanmıyorum. biz, jason riskini o henüz gençken makul bonservis ve düşük maaş yoluyla almalıyız; olgunluğuna talip olan biz olmamalıyız.

    sözünü ettiğim şartlar dolayısıyla, toplamda 10-12 milyon € ödeyeceğimiz türden bir sözleşmeye imza atan taraf olmamızı istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın