• 83
    şu anki şartlara bakarak;

    -amasız fakatsız ilk tercihim okan buruk olur. daha önceki entry'lerimde de yazdığım üzere galatasaray teknik direktörlüğü koltuğunu daha çok hak eden 2. bir yerli/yabancı hoca ismi yok.

    - marco rose gelirse üzülmem, dortmund macerası oldukça başarısız olsa da gladbach ve salzburg dönemleri müthişti. genç oyuncuları oynatmayı sever, iyi de top oynatacağından kuşkum yok ama hep sahada oyun görmek istediğini söyleyip kendini kandıran gs taraftarını kazanabilmesi en başta çok zor.

    - mancini, gallardo ve de zerbi'yi kesinlikle istemem. mancini ve de zerbi'yi de severim bu arada ama oynattıkları oyun türkiye'de deplasman maçlarında ve uzun soluklu kulvarda başarısızlık ile sonuçlanacak bir oyun. gallardo belki yüksek potansiyel vaat ediyor ama bizim ligden dahi daha temposuz futbolun oynandığı güney amerika'da elde ettiği başarılar benim için bir şey ifade etmiyor. bu maceralara umarım girmeyiz.

    - olası bir fatih terim 5. dönemine yukarıdaki hocalardan daha çok karşıyım. gelen hocalar başarısız bile olsa hemen ardından düşünülmemeli artık. bundan sonra ya başkanlık koltuğunda ya da sportif a.ş. de görmek isterim hocayı.

    - hamamcıoğlu döneminde rudi garcia ismi geçmişti. olumsuz bakmam ama rose veya okan buruk kadar sıcak da bakmam. igor tudor için de benzer düşüncelere sahipim.

    - okan buruk'un üzerine düşünebileceğim yerli bir hoca yok. yönetim ille yüksek maliyet harcayacağız, yabancı getireceğiz diyorlarsa paolo fonseca, rafael benitez, leonardo jardim falan getirsin. ha 6-7 milyon euro öderler en az bunlar için. zaten torrent'e verilecek 2 milyona yakın tazminat, kadroyu güçlendirmek içinse harcanacak en az 15-20 milyon euro var... bilmem anlatabildim mi?

    - bu kadar beklentinin ve yazının sonrasında kamp başladığında florya kadrajında domenec torrent görürsek ise yönetim göreve başlamadan istifa etsin :d

    eyyorlamam bu kadar herkese iyi haftalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın