resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2434
    igor tudor'un, riekerink'in, hamza hamzaoğlu'nun ve hagi'nin bile elde ettiği şansı ve imkanı hepsinden çok daha fazla hak eden ve buna liyakatiyle layık olan müstakbel teknik direktörümüz. kimlere ne şanslar verildi, kimlerden medet umuldu, bırakın bir zahmet şampiyonluk apoleti olan, camiayı ve takımı iyi tanıyan bir hoca da gelsin neler yapıyor görelim. diğer alternatifler olan yabancı hocalar da elbette iyi hocalar ama aynı filmi on kere izlemeye gerek yok. adamların istediği topçuları alıp, bir sezon sabretmeyeceksen ki ne öyle bir bütçe ne de zaman var, bile bile milyon euroları bayılmaya gerek yok. okan hoca gelir, ligi bildiği için bu ligde iş yapacak tek sezonluk bir kadro kurar ve başarılı olur. kendi koltuğunu sağlama aldıktan sonraki sezonlarda da gelecek planlamasını yapar ve daha esnek olur.

    yıllar sonra ilk kez hiç beklentimiz olmadan, üçüncü favori bile olmadan başlayacağımız bir sezon olacak. okan hocaya fırsat vermek için son derece uygun bir zaman dilimi. gelir takımın kurar, çalıştırır, ümit verir başarılır olursa fatih terim'den sonra ikinci yerli hocamızı kazanırız, başarısız olursa da olsun, futbolcuyken çok şey kazandırmış birisi varsın bir sezonu kaybettirsin.
    kaldı ki başarısız olacağını düşünmüyorum. mutlaka beklentileri aşacaktır. geçen yıllarda fenerbahçe es kaza erol bulut veya vitor pereira'nın yerine getirseydi, muhtemelen başarılarını izleyip arkasından bakacaktık.

    adres belli, maceraya gerek yok. galatasaray'lı okan, galatasaray'ın kulübesine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın