resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2424
    avrupa'nin 6 buyuk ligi ve super lig'in son 5 sezonunda takimi en az topla oynayarak sampiyon olan teknik direktor. %50.8 kadar dusuk bir topa sahip olma oraniyla sampiyon olan baska bir takim yok. en yakin %51.8'le simeone'nin atletico'su. bu 7 ligin son 5 sezonunda sampiyon olan takimlarin ortalama topla oynama orani %58.79. bu sitede oyun tarzi cok begenilen liverpool'un topla oynama orani %63 bu sezon.

    topa fazla sahip olmadan sampiyon olan takimlarin hepsinin basarilari tek seferlik, 2 sene onceki atleti, birkac sezon onceki leicester, onceki sezonki lille vs vs. ligini domine eden, sezon sezon ustune sampiyon olan takimlar %50 possession'la kontratak oynayarak yapmiyorlar bunu. nitekim bizde de ayni sey oldu ve basaksehir sampiyon oldugu sezonun ertesinde patladi.

    okan buruk 2.02 puan ortalamasi ile sampiyon olurken, biz bir sonraki sezon 2.1 puan ortalamasiyla averajla sampiyonluk kaybettik ve son 5 sezonda alinan 2 sampiyonluk ve averajla kacan 1 sampiyonluk bile "kotu futbol" yuzunden taraftari tatmin etmedi, istifa cagrilari sosyal medyada hic eksik olmadi.

    biz sansin bizden yana oldugu bir sezonda sampiyon olabilecek bir basalti takim mi olmak istiyoruz turkiye'nin en dominant en cok sampiyon olan kulubu mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın