resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2428
    futbol kulübünün yeniden yapılanması için gerekli isim. klişeleşmiş tabiriyle galatasarayla büyüyecek teknik direktör istiyoruz cümlesindeki özne. futbol bilgisinin, arzusunun yeterli olduğuna inanıyorum. bugüne kadarki tüm hatalarını kabul edilebilir buluyorum, tudora sallaması filan. inter transferi daha çok belozişkonun marifetidir bu arada. yani o sırada okanın yaşı otuzu geçmişti, emre paketine dahil olup intere gitti. zaten pek forma da bulamadı. transferden önceki meşhur ankaragücü maçını izledim, gayet de cansiperane oynamış. maaşı artırılmadı diye penaltı kaçırıp sırıtan gomis'ten daha hatalı bulmadım açıkçası.

    neyse zaten kinciliğin anlamı yok.burası profesyonel dünya. kimse amatör hislerle davranamaz, sistem izin de vermez davranmasına. efsane terim'in demirörenle fotoğrafını sık sık hatırlayın, aklı sağlığınızı dinç tutar.

    okan buruk'un galatasaraya gelmesini, bir kaç yıl kalmasını, transfer, alt yapı ve scoutingde yetkili olmasını istiyorum. kimsenin, hele daö isimli seboreik dermatitli başkanın elinde oyuncak olmamasını diliyorum.

    son olarak ekleyeyim. kendisi ayağı kırılmadan önce -büyük harflerle- maradonanın veliahtı olabilecek kalitede topçuydu. açın, az sayıdaki maçını izleyin. fiziksel olarak bile ne kadar yakın olduklarını görürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın