• 205
    yeni tff kadrosunda görev bulamadığına göre artık her sene şampiyonluğumuzu ilan etmemizin önünde hiçbir engel kalmayan galatasaray düşmanı yönetici. malum başarısızlığımızın tek sebebi kendisiydi ve artık kendisi yok. gelsin şampiyonluklar, ambargolar.

    kendisinden gram hazzetmiyorum özellikle tek adaylı seçimde bile gidip ali koç'a oy atarken fotoğraflarını servis ettirdiğinden beri hazzetmemenin de ötesinde nefret ediyorum bu arkadaştan. bu sebeple artık herhangi bir şekilde yüzünü görmeyecek olmamız ciddi anlamda sevindirici. gel gelelim en ufak takımı veya teknik ekibi eleştirdiğimizde de kendisinin bahane olarak öne sürülmesinden ciddi derecede sıkıldım. 14 sene görev yapmış bu arkadaş 6 senesinde biz şampiyon olmuşuz. eğer bu adamlar gerçekten şampiyonu belirliyor diyorsanız burada ciddi bir sıkıntı ortaya çıkıyor. bu durum farkında olmadan geçmiş şampiyonluklarımızı da federasyona bağlamak anlamına geliyor ki bu benim kesinlikle kabul edemeyeceğim bir şey bu.

    sen eğer güçlüysen isteyen istediği operasyonu çeksin yine de şampiyon oluyorsun. beş dakikada attığın iki gol iptal ediliyor ama sen yine de bastırıp üçüncü golü atabiliyorsun. çünkü güçlüsün. mevcut durumumuzda ise biz daha kendi içimizde birliği sağlayamamışız, ne yaptığımız nasıl bir planla ilerlediğimiz belli değil burada servet yardımcı konuşuyoruz. böyle devam edersek servet yardımcı gider servet asistan gelir bi 14 sene de onu konuşuruz. bizim olabileceğimizin en iyisi olmaktan başka çaremiz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın