resim
Caner Cavlan
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Hollanda
  • 6
    2021-2022 sezonunu bandırmaspor'da geçiren sol bek. bu sezonda takımıyla beraber ligde play-off lar dahil 34 maça çıkmış, toplam 2940 dakika forma giymiştir. yani neredeyse oynayabileceği bütün dakikalarda oynamıştır. bu sürede 1 gol atıp, 3 de asist yapmıştır.

    bizim alt yapımızdan çıkan ve akademi ile alakalı oyunculardan bahsedilirken sürekli örnek verilen süleyman luş, caner cavlan'ın yedeği durumdadır.

    bu verilere göre sol bek yedeğini caner cavlan yapalım. bunu herhalde kimse istemez değil mi ? ama caner'i bırakın kesmeyi tehdit bile edemeyen luş ilk 11 oynasın diyoruz.

    bir de diyoruz ki, süleyman luş'u oynatmıyoruz, oyuncuları o yüzden gidiyor. ama kimse demiyor ki, süleyman luş, caner cavlan'ı kesemezken bizde pva'yı nasıl kesecek? kimse demiyor ki, bu oyuncular kendisini başka yerde geliştirmezken, onu oynatmayan ve gelişmesi için gönderen niye sorumlu oluyor.

    akademi ile alakalı sorunların olduğu çok açık. yemekleri, kaldıkları yerler vb. bunlar kesinlikle çözülmeli fakat, 18 yaşındaki çocukların menajerle kulüp karşısına çıkmaları, zaten oynatmıyoruz diye aklanmaları hoş değil. bizde oynamayıp giden ve daha sonra oynayan tek oyuncu var, o da celil yüksel. o da 3 senede adanaspor seviyesinden samsunspor seviyesine yükseldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın