resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2384
    zerbi gelirse çok transfer isteyecek diyoruz. isteyecek de çünkü adam obsesif biçimde pas futboluna bağlı. hatta direkt olarak futbola tutkuyla bağlı bir isim. müthiş başlamış kariyerini haybeye yürüyen bir yönetimle, gelecek göremediği bir takımla riske atmayacak kadar da zeki. belirli istekleri var, çünkü başarılı olabilmek için geliyor. galatasaray'ın o güzel hatrına, zamanında alıp alamayacağı meçhul maaşına değil. dolayısıyla adama dair duyabildiğimiz ilk şey, yaptığı etüt sonucu kadroyu zayıf bulduğu ve transfer istediği.

    peki okan? başından beri ''hazırım abi, gelirim abi'' modunda. bu adam her ne olursa gelecek. kontratını bile konuşmayacak, çünkü bu adamın tutkuyla bağlı olduğu şey de galatasaray. senin forvetin gomis, diagne dersen, o onla yetinmeye çalışacak. çalışacak çünkü önceliği kalkınmak. ortasaha çok pahalı geldi, biz böyle devam edelim desen tamam diyecek. özetle fatih terim'in bile transferi televizyonlardan istemek zorunda kaldığı bir ortamda, bu kadar koşulsuz bir adamı cenk ergün ve özbek kardeşler yer aga. istediği oyuncuyu ittirir, istediği oyuncuyu sattırır. sırf bu yüzden isteyemiyorum. ben cenk ergün'ün transfer listesinden oyuncu bakacak bir hoca isteyemiyorum abi. aksine, kendi istediği oyuncular için cenk ergünü ordan oraya koşturacak profilde birini istiyorum. okan bunu yapabilecekse buyursun gelsin, ama terim, zerbi, rose gibi ya herro ya merro kafasında net bir profil gelmediği sürece dursun özbeğin kurbanı olur sadece.

    ismail kartal da iyi bir hoca. adam 2 ayda yere düşmüş fenerbahçe'yi ayağa kaldırdı. fakat şuan fenerbahçe'nin başında ismail kartal olsa sanmıyorum fenerbahçe haziranın başından bruno henrique, vinicius souza peşinden koşmaya başlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın