resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2381
    en büyük rakibimizin hocası gittiği her takımı şampiyon yapmış, flamengo’yla libertodores gibi çok sert bir turnuvayı şampiyon bitirmiş jorge jesus iken, galatasaray kulübesine hafif gelecek teknik direktör. eğri oturup doğru konuşalım. bize, tüm camianın arkasında birleşeceği güçlü bir teknik direktör lazım. misal ben okan’ın tansiyonu yüksek deplasmanlardan, özellikle diğer 3 büyük deplasmanından çıkacak kadar psikolojisinin güçlü olduğuna ve takımını da ona göre hazırlayabileceğine inanmıyorum. zaten eskileri iyi hatırlayan ve camianın çoğunluğunu oluşturan galatasaraylılar tarafından da istenmiyor.

    ben kendisinin yerine marco rose ya da de zerbi’yi isterim zira biri almanya’da gladbach’la çok iyi işler başarıp takımını şampiyonlar ligi’ne götürdükten ve real madrid’in olduğu grupta da çok iyi bir iş çıkardıktan sonra dortmund tarafından tercih edilmiş bir hocayken, diğeri de yaklaşık 20 yıldır kulüp yönetimi konusunda doğu avrupanın tüm büyük takımlarına ders verecek çaptaki shakhtar’ın takımını emanet ettiği kişi.

    aksi bir durumda yani okan’ın teknik direktörümüz olması durumunda zaten geniş olan kadrosunun üzerine takviyeleri tek tek yapmaya başlamış jorge jesus’lu fenerbahçe’nin önüne geçmemiz biraz hayalcilik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın