resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 61
    menajer oyuncağı olmanın ne olduğunu önündeki ozan kabak ve mustafa kapı örneklerine bakarak anlaması gerekirdi. ozan'ı menajeri galatasaray'dan erkenden kopardı, mustafa kapı'yı ise daha olmadan "oldun sen" diyerek fransa'ya götürdü. daha sonra mustafa kapı ülkeye adanademirspor ile geri döndü. ozan kabak ise avrupa'da 3 yılda 4 takımın formasını giydi. 2 yıl kaldığı takım yok avrupa'da.

    normal şartlar altında altyapılarda anlatılan rezaletlere bakılırsa gitmekte haklı derim. ama gel gör ki şartlar normal değil. galatasaray'ın yeni başkanı* mazbatasını aldığı gün transfer olduğu paylaşılıyor. yeni yönetime 2 hafta daha veremiyor musun? futbol takımının teknik direktörü bile belli değil. bekle yeni teknik direktör gelsin. gittiği fatih karagümrük bile teknik direktörünü daha yeni açıkladı. sanırsın pirlo gelirken "emir tintiş'i de alın, yoksa gelmem" dedi. hemen başka takıma kaçmış.

    galatasaraylıların bartuğ elmaz meselesinden kızgın olduğu menajerlik firması ile anlaşma yaptığı gibi kadro dışı kalmalıydı. herkesin tepki gösterdiği zamanlar adamların bünyesine katılması niyetini belli ediyordu.

    futureball ile imzalama tarihi 22 şubat 2022:
    https://www.instagram.com/...?igshid=YmMyMTA2M2Y=

    edit: yanılmıyorsam bu sene ilk 11'de 2001 ve sonrası doğumlu altyapından çıkma 1 oyuncu oynatma zorunluluğu var. kendisi bu kural sayesinde süre bulabilirdi. bu kuralın olduğu sene sen altyapısından çıktığın takımı terk ediyorsan hiç akıllı bir insan değilmişsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın