resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 53
    güle güle gitsin. önünde sadece duran:ömer bayram,süleyman luş ve pva saymıyorum bile. yapacağı sözleşme ile yoluna başka takımda devam etmesi doğru olmuş. defansif eksikleri inanılmaz seviyede, birde her altyapıdan oynayan çocuğun yıldız muamelesi yapmayalım. özellikle bek pozisyonu günümüzde beklentisi çok olan ve büyük takımlarda oynuyorsanız hem defansif hem hücümsal anlamda destek vermeniz gerekiyor. emir'de bunların defansif yönü yok, ofansif olarak profesyonel sistemde daha göremedik. altyapı farklı üst ligler çok farklı..

    sadece örnek vermek gerekirse; sinan gümüş u-21 gol kralıydı ve durdurulması imkansızdı. bizde topu topu düzgün 1 sene top oynayabildi. yunus akgün hem altyapıda hem milli takımda top vermiyordu, hatta forvet olarak bile denendi. 2 sene kiralık gidince anca bir seviyeye geldi. atalay babacan u-16,u-17 seviyelerinde maestro gözü ile bakılıyordu. demek istediğimi herkes anlamıştır.

    bazıları gidecek bazılara kalacak, zaten galatasaray'ı çok seviyorsa 1-2 sene deneyim kazanıp kontratından bir kere daha bedava çıkarak geri gelebilir..

    ayrıca yok sözleşme önerildi önerilmedi muhabbetine girmiyorum bile herkesin anlaması gereken tek bir şey var. bizim türkiye'nin en büyük camiası olmamız dışında performans ve katkı anlam konusunda tek kulübümüz.

    çok uzağa gitme, türkiye'nin en büyük golcüsü olan fetocü hakan şükür'ün bizsiz kariyerine, fatih hocanın evim dediği başka takım niye çalıştırmadığını anlamınız lazım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın