resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 32
    galatasaray'da kalıp taraftardan zorbalık görüp ve hakaret işiteceğine karagümrük gibi nispeten gençlere şans verme ihtimali olan bir takıma giderek önüne bakmış oyuncu.

    emir kalsaydı ilk maçında yapacağı pas hatası ya da pozisyon kaybında taraftar, çocuğu ağlatana kadar zorbalık yapacaktı. ali yavuz'a, bartuğ'a, ozan'a yaptığı gibi. özellikle mirsad'ın oyuncusu olduğu için ekstra zorbalığa maruz kalacaktı. bir diğer mirsad'ın oyuncusu emirhan kayar için de geçerli bir durum bu. emirhan ilk maçında arda güler gibi performans göstermezse sosyal medya hesaplarını kapatmak zorunda kalabilir çocuk.

    y ve x kuşağı için sosyal medya hesaplarını kapatmak göze hafif görünse de z ve alfa kuşağı için bu hayattan kopmak/sosyal statüsünden düşmek demek. yani düşünsenize bu çocuklar liselerinde galatasaray u19 oyuncusu apoleti ile dolaşıyorlar. ertesi gün küfür ve tehditlerden hesaplarını kapatmak zorunda kalıyorlar. akranlarının yapacağı zorbalıkları bir düşünün. sonra neden kaçıyorlar, sizden kaçıyorlar.

    oyuncuların kaçmasını durdurmak istiyorsanız önce kendinizi değiştireceksiniz ey galatasaraylılar... sakın gelip de büyük takımda oynamak mental güç ister diye ötmeyin, o kurban suçlamanızı yedirtirler!
App Store'dan indirin Google Play'den alın