resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2353
    dursun özbek yönetimine benim nezdimde kredi tanıyabilecek tek isimdir. o isme duyduğum derin antipatiyi ancak böyle doğru bir hamle dizginler.
    bu ligde yabancı hoca getirmek çok büyük bir kumar. hele ki belçika, hollanda, ispanya gibi herşeyin nizami olduğu liglerden geliyorsa. ülkenin futbol iklimine alışması bi kere 6 ay sürüyor. bizim soyunma odalarında halı var halı, hocayı sarıp yollamak için. alman disiplini desen bizim beyzadelerin pestilini çıkarır. bunlar hocadan kurtulmak için maç bile satar. yabancı hoca ayrıca kuruşunu bırakmaz kovulduğunda(mancini istisna) tüm sözleşmenin parasını alır.
    en iyisi oyunculara kendini sevdirecek, camia içinden, yerli, kariyerli, genç bir hoca ve bu kriterde tek bir isim var; okan buruk. taraftar olarak acilen twitter'da hastag çalışması yapmayı öneriyorum yeni yönetim saçma sapan bir isim getirmeden.
    #okanburukgöreve
    seneye f.bahçe ve trabzon şimdiden favori. biri şampiyonluğun özgüveni ve parasal getirisiyle, diğeri jesus gibi kurt bir hoca ve para babası bir başkanla. üstüne başakşehir ve konya var, hatta antalya var. ülke ekonomisi yüzyılın en büyük krizini yaşıyor ve daha da ağırlaşacak. boşa atacak kurşunumuz yok. biteriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın