resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 330
    dursun özbek'in listesini desteklemesinin nedenini vole'ye verdiği röportajda net bir şekilde ortaya koymuş kişi.

    dursun özbek'in geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkardığına inanıyor, anladığım kadarıyla dursun özbek'ten futbol&altyapı gibi olaylara karışmayacağının da garantisini almış. söylediğine göre bu meselelerle kendisi de ilgilenecekmiş. sportif a.ş'de bir görev dağılımı yapıldığı belli.

    fakat lafı hiç dolandırmadan söyleyeyim, temel neden erden timur'un dursun özbek'in projeler için para koyacağını bilmesi. dursun özbek ödemeler ve transferlerin yürümesi için 30 milyon euroya yakın para koyacağının sözünü vermiş. sonrasında da ortak havuza florya'nın kalan dönümlerini satın almak için 800 milyon lira toplamak istiyorlarmış. bunun toplanabileceğine dair bir umut oluşmuş. erden timur, daha önce de 2 kez başkan yardımcılığı teklifi aldığını da söyledi. o zaman o listelere niye girmediniz sorusuna da kibarca "yapabilecek maddi güçleri yoktu" demek istedi.

    erden timur niye dursun özbek'in yanında sorusuna çeşitli komplo teorileri üretmek yerine vole'deki röportajı izleyiniz. benim zihnimde cevapsız soru kalmadı şahsen. sırf çatı aday dursun özbek diye bu listede yer alan değerli isimlere yargısız infazlar yapılıyor. önyargı iyi bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın