resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 320
    başarılı olur ya da olmaz o kısmına çok girmiyorum ama bizim kulübün özellikle genel kurul üyelerinin etliye sütlüye karışmayan ama küçük dağları ben yarattım snob tavrı kadar sinirimi bozan çok az şey var.
    mesela erden timur'a "kendi reklamını yapıyor" diye sağda solda konuşan bir adamın kulübe katkısını biliyorum; 1 adet vip koltuk. onu da indirimli almak için her yenileme döneminde 50 kişiyi arıyor.

    kendisi bir youtube kanalına konuşmuş orada dinledim.
    her sene yaptıkları araştırmaya bir madde ekletmişler ev almanızda nef'in galatasaray'a sponsor olmasındaki payı nedir diye sonuç %4
    yani adam 100milyon dolar verdi (anlaşmanın yapıldığı dönem) ve karşılığı neredeyse yok.

    projelerini beğenmeyebiliriz neden başkan adayı yerine kendisi ön planda diyebilirsiniz ama
    kendi reklamanı yapıyor vs. diyen olursa cidden gülerim. şuan değil 100milyon dolar yarısıyla galatasaray ile yapacağınız reklamın 1000 katını 10 yıl süreyle yaptırırım. ne reklamı yahu ? bu iş cidden taraftarlık işi getirisi neredeyse yok.

    sen ben 1000 lira kazanıyor ve bunun 200 lirasını kulübe verdiğimiz zaman etrafımızda duyduğumuz "galatasaray senin karnını mı doyuruyor" muhabbetinin benzerini eminim kendiside duyuyordur.

    şu "satma" işlerini henüz tam inceleyemedim ama herpsinin ötesinde ben kendisini samimi buluyorum.
    yıllar önce "genel kurul yapısıyla değil bunlara rağmen" başarılı olduğumuzu anlamış ve galatasaray'dan soğumamak için uzaktan sevmeye karar vermiştim.
    ben kendisinin yerinde olsam cinnet geçirirdim herhalde zira kendisi şu sıralar vasatların şımarıklığına maruz kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın