resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1919
    3. bölgede forvet arkasında serbest konumlandırıldığı takdirde çok verimli olabilecek, tavan noktası çok uçlarda olan bir futbolcu. evet takımdaki en tembel futbolcu olduğunu bütün arkadaşları söylüyor, bunu da zamanla çözecek. zaten bu tarz mental sorunları olmasa premier lig'in top 5 takımında süre alabilecek bir potansiyele sahip.

    22-23 sezonunda hocamız kim olur bilmiyorum, ancak çok büyük paralar harcamadan yarışmacı bir takım kuracaksak 4-2-3-1 ve varyasyonlarıyla sahaya dizildiğimiz geçiş oyunu temelli bir futbol oynamalıyız. bu planda hücumdaki üçlünün ortasına konumlandırıyorum ben halil'i, serbest bırakıp yeteneklerini sergilemesini isteyeceğiz. halil'in yedeği alanyaspor'dan oldukça form tutmuş bir şekilde gelen, o bölgede çok verimli olabilen emre akbaba. kanatları değerlerini bulan teklif gelmeyip takımda kalmaları halinde kerem-yunus şeklinde düşünüyorum. santrafor olarak sağlam bir target man şart oluyor bu hücum hattına. 20 gol barajını aşıp gol krallığına oynayacak bir santrafordan ziyade takımı oynatacak bir isim olmalı. benim kafamdaki isim artem dzyuba, nokta atışı olur. yaşı var, maaşı da 2m € seviyelerinde olacaktır. ancak gomis ve diagne'den çıkıyorsak, hatta muhtemelen muhammed'den de çıkacağız, verilebilecek bir maaş. 2 sezon çok güzel katkı verebilecek bir isim. bonservis harcayalım, daha genç bir isim alalım diyorsak artem dovbyk alınabilir ama kolay bir transfer değil.

    bu hücum hattının arkasındaki ikiliye de oyun kurabilecek, sertlik katabilecek, takımı yönetebilecek, liderlik yapabilecek bir isim alınmalı, maliyeti yüksek olacaktır ancak ismi geçen axel witsel bu isim olabilir, ya da muadili olabilecek bir isim. orta sahada bu profilde bir isime ihtiyacımız var yıllardır. partneri ise box to box özelliklerine sahip bir isim olmalı, lemina ve gedson isimleri örnek verilebilir. rotasyonu berkan, taylan, kılınç, hamza, baran gibi isimlerle yaparız, belki bir transfer de buraya yapılabilir.

    halil bence kadro planlamamızda önemli bir yer tutabilir. doğru planlama içerisinde çok farklı şeyler izletme potansiyeli var. hazır bize karşı aidiyeti varken, piyasası da biraz düşmüşken kaçırmamak lazım. önceliğinin galatasaray olduğu söyleniyor. başkan kim olur, hoca kim olur bilemiyorum ancak transfer şartları bize uyuyorsa bitirmek lazım.

    kafamdaki kadro planlaması şu şekilde;

    https://gss.gs/xCP.jpg

    çok güzel geçiş oynar bu takım, şampiyonluğa da oynar. takımdaki herkes değerine değer katar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın