resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4249
    kendisi hakkında çıkan transfer olacak, şu takım şu kadar önerdi yok beklenen meblağ bu kadar açıklamaları sebebiyle son haftalarda gerildim. özellikle kendisi hakkında yazılan rakamlar beni dehşete düşündürüyor.

    özellikle bu konu hakkında direk karşılaştırma yapacagım. oyuncu olarak luiz felipe'yi aldım, bu sene lazio'da kontratı bitmesine rağmen, tahmini olarak 18 milyon euroluk bir bonservisi olduğu söyleniliyor. kendisi marcao'dan 1 yaş daha genç. serie a liginde 150 adet maça çıkmış. kendisini defalarca izlediğim söylemek istiyorum, inanın marcao'dan ne bir artısı var ne etkisi. sırf lazio ve serie a'da oynuyor diye...

    bu örneği niye verdim, kendisi ne marcao'dan iyi oyuncu ne marcao kadar oyun kurabiliyor ne marcao kadar sert savunması var. sürekli olarak yaptığı adam kaçırma olaylarına değinmiyorum bile. beklenti ise;bonservisi olmadan büyük ihtimalle betis takımına transfer olacaktır.

    peki felipe bonservisi olsa kaç milyon euro istenirdi? 15-20 milyon euro arası tahmini rakam dimi?.

    niye elimizdeki en kaliteli defans oyuncusunu, avrupada ki emsallerinin kat ve kat altına satmaya çalışıyoruz.

    oyuncu satmak bir sanattır. biz bunu sanatı yapamıyoruz çünkü sattığımız adamın yerine aynısını koymak yerine parayı çar-çur ediyoruz. oyuncu satalım ama takımın en önemli oyuncusunu şu dönemde satmak direk olarak mantıklı bir hareket değildir.

    şu dönemde 22-26 milyon euro altına marcao'yu satan, kulubü kapatsın çünkü artık bu mantıksız ve akıl almaz meblağlardan sıkıldım. yok marcao o paralar etmez, kimse türkiye'den bir oyuncuyu vermez diyorsan, o zaman oyuncunu koruyacaksın ve takımda tutacaksın. marcao, bir sporcunun en olgun olduğu yaşa giriyor. bize vereceği katkı çok önemlidir. özellikle etrafı da iyi bir takımla oynadığı zaman farkını daha iyi anlatacaktır.

    https://www.transfermarkt.com/...rofil/spieler/457931
    https://www.transfermarkt.com/...daten/spieler/439022
App Store'dan indirin Google Play'den alın