• 23
    farklı şekillerde yine aynı psikolojiyi yaşaması istenen taraftardır.

    "son zamanlarda şampiyon olmak umurumda değil, şampiyon olmasak da olur" tarzında pek çok yorum okuyorum. açıkçası hayret ediyorum. 2022 yılındayız, şu an bambaşka bir kuşakla muhatabız. hayata ve spora sizden çok farklı bakıyorlar. inanın bana kimsenin 14 sene bekleyecek takati de yok, sabrı da yok. yeni doğacak çocuğunuzu galatasaraylı yapmakta bile zorlanırsınız o kadar diyeyim. yeğenlerinizle okulda dalga geçilince o küçük çocuk "bizde x kupasını aldık" diyemiyorsa o çocuğu emin olun bir akrabanız fenerium'dan bardak kupayla falan fenerbahçeli yapar yani.

    3 senedir şampiyon olamıyoruz neredeyse. olabilir, doğaldır ama bundan sonrası için olmasak da olur derseniz o kadar uzun boylu değil derim şahsen. 7-8 sene şampiyon olamamak galatasaray'a hem marka değeri hem de taraftar anlamında çok ciddi zarar yazar. başarılı olup başarıyı paraya çevirmek işin marketing yönünde de etkili olmak şart.

    transfer yapmaktan öcü gibi korkmayınız. başarılı olmak suç değil. başarısızlığın kılıfı da altyapı değil. öyle bir zamana geldik ki şampiyon olmak isteyen taraftara kıro gözüyle bakılıyor. ajax, altyapı falan filan hacım diyen tayfa cool oluyor. sanki başarıyı isteyenler genç futbolcu düşmanı... valla değişik kafalar var. ben galatasaraylıyım ve başarılı olmak istiyorum. net yani. istediğiniz kadar şımarık veya mirasyedi diyebilirsiniz. iyi topçu izlemek istiyorum ayrıca. ister mozambik'ten gelsin ister premier lig'den, galatasaray'da kaliteli ayaklar oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın