resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 278
    dursun özbek'in arkasına geçip onu öne doğru ittiren adam. saygı falan duymuyorum açıkçası. yok gölge başkan, yok her şey ona ait diye diye dursun'u meşrulaştırma çalışmalarına alet olan birine saygı duymanın, bu kişiye ümit beslemenin anlamı yok.

    kendisi başkan adayı olsaydı ben desteklerdim (benim desteklememin ne anlamı varsa artık) ama o dursun'u ittirmeyi seçti ya da iradesi bunun ötesine geçecek güce sahip değil. yani burada "erden bey şöyle iyi, böyle sponsorluk verdi." laflarını da anlamlı bulmuyorum. benim gözümde dursun'a omuz veren herkesin konumu aynıdır. kendisi de öyle.

    mustafa cengiz pandemi koşulları yüzünden seçimi yaptırmadığı için hasta haliyle her türden hakareti yedi. şimdiki seçim ertelenip de tek aday olarak dursun çıkınca kimsenin umrunda olmuyor. sırf bu adam aday olabilsin diye seçimi ertelediler ve bunu da eski ketö'cü birine yaptırdılar. bu kadar aciz ve rezil bir durumdayız, haliyle yiyen yesin, afiyet olsun.

    edit: bu arada, bir kişinin yaptığı tercih kendisinden başkalarını da olumlu etkiliyor diye bu o kişiyi melek yapmaz. sadece farklı bir yolu tercih etmiş biri yapar. elbette kıymetlidir ancak herkes en önce kendini düşünür. kimi bencilliğin en saf haliyle kendini düşünür, kimiyse başkalarına çıkar sağlamanın da kendisine geri dönüşünün büyük olacağını bilerek hareket eder. erden timur da olsa zerden zimur da olsa herkesin ilk amacı kendine çıkar sağlamaktır.

    o yüzden bence kimseyi büyütmenin anlamı yok. hele ki yaptığı işlerle kazandığı takdiri, yaptıkları yapacaklarının teminatı olan tehlikeli birinin çıkarına kullanıyorsa hiç gözde büyütmeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın