resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 267
    dursun özbek ve kendisi çıkıyor, galatasaray'ı yönetmeye talip olduklarını, sorunlarını çözeceklerini söylüyorlar. projelerden bahsediyorlar. olması gereken de budur, burak elmas vaat verip gerçekleştiremedi diye vaat vermeden galatasaray başkanı olmamalı kimse. çok uçmamak lazım ama ne yapacaksın anlatmak lazım.

    bir de bu adamlar galatasaraylı olmaktan ve birlik beraberlikten bahsediyorlar. öyle kafalarına göre bol keseden atmıyorlar ama. bu adamlar hiçbir ünvanları olmadan da galatasaray'a fayda sağladılar. birçok transferden tut da amatör branşlara, stat sponsorluğuna, siyasi temaslara, para hibe etmelere bu iki adamın da galatasaray'a baya bir faydası oldu. nef falcao transferinin maaşının bile bir kısmını karşıladı ama bunu sadece falcao imza törenini izleyenler biliyor. bir gün olsun erden timur akbaba'ya, falcao'ya katkı sağladım vs demedi. herkes kulüplere hibe ettiği paraları söylüyor erden timur hiç şu kadar verdim şunu yaptım bunu yaptım diye bir yerde konuşmadı. dursun özbek rezil bir başkanlık dönemi geçirdi, sandıkta 2 kez yenildi ama yine de galatasaray'a küsmedi. her genel kurula katıldı, dışardan galatasaray'a fayda sağlamaya çalıştı. adnan öztürkler ünal aysallar 10 senedir sadece konuşuyorlar. bir gram faydaları yok. ama dursun özbek ve bazı arkadaşları galatasaray adına taşın altına ellerini koymaya devam ettiler. dursun özbek ile erden timur aynı sempatiklikte demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama her ikisi de reklam yapmaksızın, ünvanları olmaksızın galatasaray adına bir şeyler yapmak istediler. ve bugün ünvanlarla büyük sorunları çözmek için yapacaklarını anlatırken, hakları olarak destek istiyorlar ve birlik beraberlikten bahsediyorlar. galatasaray başkanına omuz atmadılar, genel kurullarda saygısızlık yapmadılar, hiçkimseye tepeden bakmadılar, bu yüzden birlik beraberlik çağrısı yapmaya hakları var diye düşünüyorum. zaten seçilirim diyerek ''şeker önce tatlı sonra zararlı'' söylemini 20000 kere tekrar ederek başka da hiçbir şey söylemeyerek seçime hazırlanmıyorlar. becerirler beceremezler ama bir plan dahilinde geliyorlar. burak elmas'tan sonra kimseyi desteklememeyi öğrendim ama görüyorum erden timur galatasaray'ı severek geliyor, galatasaray'a bugüne kadar sağladığından daha fazla fayda sağlamak istiyor. bundan eminim. emin olmamakla birlikte dursun başkan da aynı niyette. o yüzden geçmişteki hatalarını göz önüne alarak önyargılı olmayacağım. seçilirlerse destekleyeceğim. ha dipnot: metin öztürk için aynı şeyi söyleyemem. o adamın sadece kendi reklamını yaptığını düşünüyorum. galatasaray'a da bir gram faydası olmaz. çok mutsuzum listede olduğu için.

    biraz karışık bir entry oldu ama özetle galatasaray'ı daha çok seven, daha özverili olan, daha az kibirli olan kimse o gelsin istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın