resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 242
    camia için sorumluluk alması ve orta vadede başkanlığa göz kırpmasıyla kulüpteki pek çok “güç odağını” rahatsız etmiş kişi.

    erden timur’un seçim konusunda devreye girmesiyle senelerdir florya’nın kapısına uğramayan ünal aysal’lar, adnan öztürk’ler florya'da altyapı maçı izler oldular. seneler sonra galatasaray'ı çıkarsız, gizli ajandası olmadan sahiplenen bir genç iş adamı çıktı. camiada “etik” türküsü tutturanlar meydana çıktı, galatasaraylılık değerinden başka pazarlayacak hiçbir şeyi olmayanlar sahnede (o değerleri de özümsediklerini pek sanmıyorum). oysa taraftar bu büyük başkanlara, feryat figan 3 senedir “aday olun” diyordu. o vakitler kameralardan, mikrofonlardan öcü görmüş gibi kaçıyorlardı malum “efsane başkanlar”.

    sahi basketbola sponsor olacak denen efsane başkanlar neden bunca sene kılını kıpırdatmadı acaba. stad isim sponsorluğuyla 1 milyar lira katkı sağlayan adama dursun özbek listesine girdi diye galatasaraylılık dersi veriliyor. bu camiaya akıl sır ermez valla. gülüyorum ağlanacak halimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın