resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3180
    daha önce de yazmıştım, bence şu aşamada hiç bir avrupa kulübü +20m € teklifle gelmez. kerem şu anda one season wonder durumunda. galatasaray'a transfer olmadan önce bütün kariyeri türkiye'nin 4. seviyedeki profesyonel ligi olan, amatör liglerin bir üst konumunda bulunan tff 3. lig.

    beklediğimiz tarzda tekliflerin gelmesi için kerem'in one season wonder olmadığını kanıtlaması gerekiyor. bu sebeple bir sezon daha kadromuzda kalacağını düşünüyorum.

    şu anda para etmez, kimse almaz demiyorum. 12-13m € seviyelerinde bir teklif muhtemelen gelir, ancak bu da bizi tatmin etmez. 2022 yazında +20m €'luk bir teklifin geleceğini düşünmüyorum.

    şunu da belirtmek isterim ki 20m € muhteşem bir bonservis geliri olur bizim için. 2 sezon önce 3. ligden bonservis ödemeden aldığımız ve bu kadar beklentinin olmadığı bir adamdan böyle bir para kazanmak çok büyük başarıdır. bu fiyatlara da burun kıvıranlar olacaktır ancak 20m € ve üstü teklifte 2. kez düşünülmemeli. kaç sezonda bir bu tarzda bonservis geliri elde ediyoruz? onu da geçtim, kaç kere 20m €'ya futbolcu sattık.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın