resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2280
    adam daha ne yapsın kardeşim bir şans için? bu ankaragücü maçı geyiği de inanılmaz baydı. bu kulübün kapısından rakipte idol olmuş elvir baliçler, revivolar girdi. kişilik olarak bakacaksak cebinde silahla gezen arda turan kaptanlık yaptı. ne maçmış be kardeşim 20 küsur yılda hala önümüze getiriliyor. adam bekleye bekleye bir hal oldu. ama yine bu adamı inatla takıma kazandırmayız biz, sonra yarın fenerbahçeyle beşiktaşla anlaşsa burda yine ortalık yangın yeri olur. istiyoruz ki bu adam kimseye gitmesin, bizim kapımızda beklesin ama biz de yüzüne bakmayalım ömür boyu cezalandıralım. artık bu anti-okan grubu iyice saçma bir seviyeye geldi. bu sene torrent yerine gelse muhtemelen konferans ligine gidecektik. ama ego patlaması yaşayan vasıfsız bir başkan yüzünden bir senemiz çöpe gitti.

    sanki kimse küstüğü arkadaşını affetmiyor, kendisini bırakıp giden kadınlarla tekrar barışmıyor gibi gurur kisvesi altındaki kibir dolu anlamsız cümlelerden bıktım. bizim en çok ihtiyacımız olduğu zaman bizim galatasaraylılık kodlarımıza hakim bir teknik adam bulmuşuz, adam bizim için yanıyor tutusuyor. hala saçma sapan işler yapıyoruz.

    yarın gelip başlamalıdır. bir altyapı ürünü olduğu için altyapımıza bakışı da bambaşka olacaktır. bizi içinde bulunduğumuz bataktan çıkarsa çıkarsa okan hoca çıkarır. artık saçma kibri bir kenara bırakmamız lazım. bu seneyi de ıskalayıp kaçırırsak normale dönmemiz 2-3 seneyi bulacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın