• 43
    gece yatmadan önce zihnimi fazlaca meşgul eden bir konu olursa o konunun başrolde olduğu bir rüyayı aynı gece gören bir kişiliğim. her fenerbahçe derbisinden önceki gece maç rüyamda oynanır ya da önemli bir sınav varsa bir önceki gece o sınava yetişemediğim rüyalarla cebelleşirim. dün gece de yatmadan önce nitratdarjan rumuzlu arkadaşımızın çektiği sıkıntıları paylaştığı girdiyi okudum, üzüldüm. geçmişte de bu konu hakkında fazlasıyla yazısı olduğunu görünce onları da okudum.

    (bkz: #3380678)
    (bkz: #2741366)
    (bkz: #2786911)
    (bkz: #2786431)

    sonrasında doktor bir arkadaşımızın mesleğin zorluklarını anlattığı yazıyı da okudum ve zihnimin erol taş kahkahasıyla bana hazırladığı komplodan habersiz bir şekilde uyku moduna geçtim.

    aklımın ucundan bile geçmedi ana fikri g.t olan bir rüya ile boğuşacağım. gördüğüm rüya hastalıklarla alakalı bilimsel bir rüyaydı ve tamamen mabadımuaşeret kurallarına uygundu.

    rüyada ben doktordum, ancak tıp bilgim yetersiz oğlu yetersiz olduğundan beynim keyfe keder imgeleri yerleştiriyordu. beyaz önlüğü ve muayenehaneyi kodlayan sevgili beynim bana önlüğü giydirip odaya yerleştirebiliyor ama kapıda ne yazacağını kestiremeyip g.t doktoru yazıp başından savıyordu beni. hiçbir tıbbi bilgim olmadığından her hastaya " g.tünüzü almak zorundayız" dediğim bir rüyaydı aynı zamanda.

    çok karışık, abuk sabuk diyalogların olduğu ve çok fazla g.te maruz bırakıldığım rüyamın detaylarına girmeyeceğim. sabah uyandığımda ise normal hayatımda da insanin g.t olanıyla fazlasıyla muhattap olmamdan ötürü olsa gerek ruhumun farklı tepki vermediği bir uyanış oldu.

    sonuç olarak yeni bir yazarım ve insanlarla çok samimi olabilen biri değilim. burada da çok samimi olduğum yazarlar yok. ancak onca yazıyı okuduktan sonra nitratdarjan nickli arkadaşımın g.tüyle samimi olabileceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.

    gece okurken üzüldüğüm, şifasını temenni ettiğim rahatsızlığından ötürü nitratdarjan arkadaşımıza bu rüya vasıtasıyla tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    dünyanın en zor mesleğini icra eden doktor arkadaşlarımıza da kolaylıklar ve sabır diliyorum.

    son olarak gece girilen girdilerde rüyalarını kontrol edemeyen biri olarak bana spoiler verin dostlar. geceleri chucky' e dönüşen beynimle beni muhattap etmeyin sizden ricam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın