• 17
    real buraları defalarca kez tecrübe etmiş bir takım. daha 2018 yılında belgra'da stark arena'da fenerbahçe'yi yenerek şampiyon olmuştu. kesinlikle hafife alınmaması gerekiyor.

    özellikle pota altında bariz bir üstünlükleri var. uzunlarımızın vincent poirier ve walter tavares ikilisine karşı faul problemine girmeden sahada kalmalılar. milano serisi gibi pleiss'tan gelecek ekstra üçlük katkısı tavares'in pota altından uzaklaşmasını ve bizim daha rahat atak etmemizi sağlayacaktır. ne yazık ki dört numaraların efektif kullanımı açısından da real önde. sezon boyunca kayıpları oynayan chris singleton'ın tam vakitleri umarım katkı alırız.

    kısalara geldiğimizde ise vasilije micic shane larkin ikilisini tavares'in potadan uzaklaştırdığımız zaman durdurabilmelerini pek mümkün görmüyorum. shane larkin bazen şutunu bulma konusunda sorun yaşayabiliyor. üçüncü bir kısa katkısı olmazsa olmaz. burada da olağan şüphelilerin başında rodrigue beaubois geliyor ama sakatlık ve uzun süre oynamaması nedeniyle pek katkı alabileceğimizi sanmıyorum. okların diğer çevrildiği isim ise harika bir oli maçı oynayan elijah bryant'a çevriliyor. umarım şutları yine temiz ve sakin olur.

    real'in kısalarını da ayrı bir paragrafta değerlendirmek lazım. sergio llull ve fabien causeur ikilisi form geçici klas kalıcı sözünü vurgurlarcasına play off serisinden itibaren ritim arttırarak geliyorlar. acb, euroleague, kral kupası falan sürekli yenildikleri barça'yı eleyince özgüvenleri tavan yapmıştır. buraların kurdu olduklarını ve euroleague'in ispanyolların kontrolünde olduğunu hatırlatmama gerek yok. lull belli oranda maça etki edecektir caseur'den gelecek ekstra katkıyı minimize etmek lazım.

    ergin ataman ve ekibi daha önce sadece iki takımın başardığı back to back yapmaya ve euroleague tarihine adını altın harflerle yazdırmaya yakınlar. gönüllerimiz efes ve ataman ile umarım bir kez daha son molasını almak
    zorunda kalmaz ve seneye final foura saklar.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın