resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 212
    erden timur normalde yönetimlere girmeyi çok tercih etmeyen bir insandır. gelecekte en büyük hayali galatasaray başkanı olmak ama bu borç sarmalı içerisinde şu an istemiyor. o yüzden basketbol şubesinde kendi sponsorluğuyla yönetim yapmayı tercih ediyor.

    erden timur'un bu seçimde dursun özbek tarafında en büyük destek ve yanında olmasının başlıca sebebi, dursun özbek sonrası galatasaray başkanı olacak olmasıdır.
    dursun özbek yapacağı inşaat projeleriyle iki yıl içerisinde galatasarayı borç sarmalından kurtaracağını baya ciddi şekilde kendisine aktarmış. sanıyorum erden bey bir inşaatçı olarak mantıklı bulmuş olacak ki dursun özbek başkan adayı olması için bu dönem çok desteklemiş. hatta dursun özbek her vazgeçtiğinde ikna etmiş diye bir bilgi var.

    kısaca erden timur bankalar birliği sonrası olmayı hedeflediği başkanlık dönemini dursun özbek projeleri sayesinde bu süreyi yarıya indirmeyi düşünüyor olmasıdır.

    net bilgi daha vereyim. dursun özbek parasını iki sene içerisinde geri alacağına emin şekilde 1 yıllık kısa vade ödemeler ve kulübün rahat nefes alması için 60 milyon euro koyuyormuş.
    bu sözler üzerine erden bey kesin olarak yönetime girmiş. erden beye çok yakın bir isimden alınan bir bilgidir.

    dursun özbek ismini önceki çok kötü yönetiminden ötürü bende beğenmiyorum ama bu kadar küfür kıyamet kötü başkan sözlerinden sonra bu taşın altına elini sokması ve fedakarlık göstermesi deliliktir.

    yeni yasa ile kulübe nasıl para koyacak sallama diyecekler için şimdiden ali koç nasıl 4 yıldır 200 milyon euro sokuyorsa kendisi de aynı şekilde sokar. ankara ile ilişkileri çok kuvvetli.

    (bkz: dursun aydın özbek)
App Store'dan indirin Google Play'den alın