resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1769
    topa hakim olduğumuz, dar alanda oynamak zorunda kaldığımız oyuna adapte olması için zaman verilmesi gereken futbolcu. yunus akgün boş alan buldukça etkili olan bir profil, geçtiğimiz sezon kerem aktürkoğlu da öyleydi. top kullanımı hiç fena değil oynatıldıkça zamanla gelişim gösterecektir. bu sezon galatasaray çoğu maçta direkt hücum edebileceği oyunlarda elbet oldu fakat kerem dışında bu oyuna istikrarlı katkı verecek ikinci bir oyuncumuz olmadı. bu konuda çok ciddi katkı sağlardı.
    yunus akgün'ün cezasahası koşuları, kutudaki etkinliği ve bitiriciliği yaşına rağmen çok olgun ve iyi durumda. düzenli forma şansı verilmesiyle beraber ayakları yere iyi basıyor, ikili mücadelelerde kaybolmuyor.
    benim gördüğüm eksiklerinden biri takım savunmasındaki sorumluluklarını çok aksatıyor. orada biraz daha tek yönlü bir rol içerisinde. mesela sezon başında kerem'de böyleydi süre aldıkça teknik direktörün direktifleriyle komple bir oyuncuya dönüştü.
    galatasaray futbol takımında herşeyden önce bu oyuncuların gelişimine katkı sağlayabilecek, oyuncuyu sisteme dahil edecek bir teknik ekip olursa yunus birkaç basamağı daha atlar ardından avrupa yapması hiç şaşırtıcı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın