• 185
    galatasaray futbol takımımızın 2021-2022 sezonunda as orta saha rotasyonu olarak görev almış iki futbolcusu. hatta dahası zorunlu olarak kadro planlamasında yer aldılar desek doğru olur.

    rahmetli mustafa cengiz yönetiminden itibaren ffp sebebi vs. ile alınamayan 6 numara, mert hakan yandaş’ın, irfancan kahveci’nin fenerbahçe’ye; bernard mensah’ın beşiktaş’a, berat özdemir’in trabzonspor’a vs. kaptırılması; burak elmas yönetiminde gedson fernandes, kaan ayhan vs. gibi futbolcuların alınamaması vs. gider bu liste, dahası ülke içinde savunmayı ve santraforu teslim edeceğin ( belki halil dervişoğlu kotardı ) f/p tarzı türk futbolcunun olmaması, yabancı sınırı sebebi ile orta sahaya türk futbolcuyu elzem bıraktı.

    yukarıda da belirttiğim gibi ülke içinde oynatabileceğin türk orta sahaları rakiplerine kaptırdığın için, hem sezon içi vizyona uyan hem genç hem de alınabilecek tek oyuncu berkan kutlu kaldığı için mecburi ederinden biraz fazla ki asla abartı miktarlar olmayan paralara almak zorunda kaldık.

    bir türlü alınamayan 6 numara transferi için 10 numaradan mecburi devşirilen ve 1 önceki sezon taraftarın da beğenisini almış ve elde tek kalan orta saha hatta o sezon milli takım yüzünden de sıkıntı yaşayan taylan antalyalı’ya el mahkum kaldık.

    sonuç itibariyle evet fatih terim her şeyde olduğu(!) gibi bu durumda da suçlu, hatalı vs. olabilir ama biraz vicdani olarak değerlendirirsek başkalarının beceriksizliklerini de bu adama yıkmak asla ama asla doğru, tarafsız bir duruş olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın