resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2257
    gelmesi şu an için en mantıklı olan kişidir. zaman kaybına tahammülü olmayan bir döneme giriyoruz. bu süreçte yanımızda galatasaray dna'sını iyi bilen biri lazım. terim'in artık miadı dolduğuna göre bu profile en uygun adam okan buruk.

    elimizde her şeye rağmen para edecek bir sürü futbolcu var. herkesin aklına gelen nelsson, marcao ve kerem'in bence satılmaması lazım. bilakis bu arkadaşların yanına hem yetenek hem de tecrübe olarak gelişmiş en az 2-3 oyuncu ilave edilmeli.

    cicaldau, boey, luyindama, diagne, morutan, mustafa ve aanholt'un satışları ciddi bir gelir getirebilir. yunus, batuhan, valentine ozornwafor, emin bayram ve emre akbaba'nın dönüşleriyle birlikte, 1 sağ bek, 1 sol bek, 3 orta saha ve 2 forvet takviyesiyle yarışın tam ortasında bulabiliriz kendimizi. toplamda 6-7 transfer gibi bir durum var. 2-3 tanesi bonservissiz olsa kalan bütçe eksikleri kapmaya yeter. zaten sözleşmesi biten oyunculardan bayağı bir maaş yükü azalması da olacak.

    ama dediğim gibi en az 2-3 tane 27-28 yaş civarında, 5 büyük ligin birinde ciddi kariyer yapmış adam şart. sadece gençlerle bu işin yürümediğini bu sezon fazlasıyla gördük.

    kale; muslera, batuhan
    sağ bek; omar, transfer
    stoper; nelsson, marcao, valentine, emin bayram
    sol bek; transfer, emir tintiş
    orta saha; berkan, transfer, transfer, transfer, özgür aksaka, hamza akman,
    kanatlar; yunus, kerem, emre kılınç, barış
    forvet; transfer, transfer, emre akbaba, eren aydın

    gibi bir rotasyon lig yarışı için yeterli olur bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın