resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 3850
    fiziği sanıldığı kadar iyi olmayan oyuncu. yani bir sörloth bir muriqi ayarında bir fizik gücü yok. tamam güçlü bir oyuncu ve çoğu stopere de fiziksel üstünlük kurabiliyor ama sahada nerede duracağını bilmediği, ne zaman pas atacağını bilmediği, nereye ne zaman koşu atacağını bilmediği için marke edilmesi çok kolay bir oyuncu oluyor. oynadığı zaman çok yıpratıcı gözükse de aslında öyle değil, ne yapacağı 5 dakika öncesinde belli bir oyuncu yıpratıcı olamaz. gomis, bu yaşında kendisinden daha yıpratıcı çünkü nereye ne zaman koşu yapacağını, stoperi nasıl kandıracağını biliyor. halil gol vuruşu açısından kat kat eksik olmasına rağmen mohamed'e göre tutulması çok daha zor bir oyuncu.

    kendisini takımın ilk 20 haftasına göre yargılıyorum zira torrent dönemindeki performansı her oyuncu gibi kendisi için de yanıltıcı olacaktır.

    galatasaray'a geldiğinden beri ısrarla gitmek istemesi ve kendini geliştirmek için en ufak bir çabası olmaması nedeni ile yollarımızı ayırmamız gerektiğini savunuyorum. yoksa eksikleri çalışarak kapatılmayacak, tecrübelendikçe gelişmeyecek şeyler değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın