resim
Luís Filipe Hipólito Reis Pedrosa Campos
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Paris SG
Yaş:60
Uyruk:Portekiz
  • 217
    galatasaray'da mevcut yöneticiler ve profesyoneller arasında futboldan anlayan tek isimdi. daha doğrusu geçmişine bakarak geleceğine güvenilebilecek tek isimdi. campos'un gitmesi ile futbol takımının içi tamamen boşalmış oldu.

    normal bir düzende fatih terim hoca-luis campos sportif direktör olarak çok başarılı işlere imza atardı. "hoca, sportif direktörlerle çalışmaz" zırvasının gerçeği "hoca, kendini bir halt sanan çok bilmişler ile çalışmaz" olmalıdır. hocanın yönetimlerle ters düşmesinin ana nedeni de budur. mesela kendini bir halt sanan çok bilmişe örnek olarak ışıtan gün'ü ele alalım. bazılarının söylemlerinin aksine, campos'un açıklamasından anladığımız devre arası transferlerinin tamamını ışıtan yapmış. kim onlar: gomis, semih, pulgar, pena. tazminatını ödeyerek gönderdikleri: yedlin, diagne, assunçao. bir de torrent var getirdiği. kulübe bir transfer döneminde yüklediği maliyet 10 milyon €'nun üstünde, getirisi kocaman bir sıfır, sıfır, sıfır... sorsak gedson'a verecek parası yoktu kulübün ama çöpe atacak parası bol bol varmış :)

    campos böyle kulübün geleceğini tehlikeye atacak, menajer zengin edecek transferler yapmaz, yaptırmaz. campos'un sportif direktör olduğu kulüplere bakınca da fatih hoca ile paralel futbol görüşleri olduğunu anlarsınız. açıkçası hocanın güvenebileceği ve üzerinden yük alacak bir profildi campos. ama biz dünya çapında ve başarılı giden teknik adamımızı gönderip vasat bir teknik adam alıp campos'u kulüpten uzaklaştırmaya karar verdik.

    yeni başkan adaylarımızın da maşallahı var, bütün açıklamalarında campos'u komisyoncu ilan etmişler. 4 ayda 400 bin € aldı diye haberler yapıtırılıyor. eğer campos aylık 100k yani yıllık 1,2 milyon € maaş alıyorsa bu bedavadan biraz daha pahalıdır, o sınıfta sportif direktörler için. ben üye bile değilim kulübe, başkan adayı olabilseydim futbol ile ilgili ilk projem campos ile görüşüp kendisini daha etkin bir pozisyona almaya çalışmak olurdu. benim gibi bir terimsporlu* bile ilk campos ile görüşürdü. elinde seni efsane başkan yapabilecek düzeyde bir profesyonel var, kullanmıyorsun. anlamak çok zor.

    devre arası transfer maliyetlerimiz için kaynak: https://assets.dogannet.tv/...b93266a97c3d6fb16ebd
App Store'dan indirin Google Play'den alın