resim
Miguel Ângelo da Silva Rocha
Takım:Al-Sadd SC
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Portekiz
  • 23
    kendisine 2 milyon euro vermek maalesef ancak burak elmas veya dursun özbek gibi süper zekaların yapacağı bir iştir. xeka her ne kadar iyi bir oyuncu ve bize katkı sağlayacak olsada, 2 milyon euro verecek olsam kendisine vermem.

    fransa'da taş catlasa 1 milyon euro net oynayan adama, kulubü kal demiyor, lig içinden başka talip yok ayrıca xeka maalesef tek yönlü bir oyuncudur. ofansif yönü çok güçlü olmadığı gibi, gereksiz sert oyunu ile türkiye liginde çok kart göreceğini düşünüyorum.

    tekrar etmekte fayda var galatasaray'a gelirse katkı sağlar,bizim zaten orta sahamız bomboş. ancak bana söyleyin erick pulgar'dan ne farkı var?. ekstrası nedir? 30 maç yüksek tempolu mu? oynuyor. kendisini bir çok izledim, evet iyi oyuncu ama hep aklımda soru işareti bıraktı.

    çok fazla bütçemiz ve paramız yok, daha akıllı ve net hamle oyuncularına yönelmek lazım. bu transfer dönemi garanti oyuncu transferleri olmalı. bunu alırsak,şunu alırsak gelecek filan değil..

    galatasaray'ın orta saha eksikliği dinamiklik,topu tutmak ve ofansif katkıdır. bu eksikliklerden belki birine fayda sağlayabileceğini düşünüyorum. onun için kendisine verilebilecek 2 milyon euro senelik maaşı çok buluyorum. gel şunu 1.4-1.6 milyon euro arası el sıkışalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın