resim
Miguel Ângelo da Silva Rocha
Takım:Estoril
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Portekiz
  • 22
    oyuncu hakkında bilgim yok ama okuduğum kadarıyla kendisi teknik açıdan oldukça zayıf, sertlik ile öne çıkan bir isimmiş.
    herkesin kendine göre bir galatasaray hayali var ve benim hayalimdeki galatasaray ekonomik düşünen bir galatasaray, hatta ekonomik transferler yapmak için bonservis ödemekten de kaçmayan bir galatasaray. (nasıl yani diyorsanız bu konu hakkındaki düşüncemi şu yazımdan görebilirsiniz: (bkz: #3376238))
    ekonomik düşünce ile yola çıktığım galatasaray'da 2 yıl için 4 milyon harcayacağımız bir oyuncunun en azından oyunun iki yönünde de iyi iş çıkarması gerekir diye düşünüyorum. oyuncudan seri'nin fenerbahçe maçında onyekuru'ya attığı pasları beklemesem de oyunun yönünü gerektiğinde düzgünce değiştirebilmesini, boş alan bulduğunda ileriye doğru top sürerek rahatça çıkabilmesini beklerim. bu sebeple oyuncunun transferine olumlu bakamıyorum.
    scout departmanına daha da değer versek, o departmanı daha da güçlendirsek bize yapacağı ekonomik dönüş inanılmaz olurdu ama onun yerine o paranın transferlere harcanması daha doğru geliyor. nasıl olsa transfer dönemi bittikten sonraki 2 gün boyunca taraftarın seni alkışlaması her şeyden önemli. sezon sonu yapılacak protestoları boş verin zaten, kimin umrunda?
App Store'dan indirin Google Play'den alın