resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1184
    yabancı sınırıyla yaşayacağımız yeni dünyada bizim adımıza vazgeçilmez isim. daha iyi bir türk alamayız, berkan’a bile 4 verdik, seneye türkler çok daha maliyetli olacak. kaleci türk, kerem satılabilir, değişken sayısı fazla ve bu fazlalık bizi olumsuz etkiliyor.

    berkan bu sene taylan ve cicaldau’yla oynadı. yetersiz iki oyuncuyla tüm defoları ortaya çıktı. elbette ki bu adamın arkasına rodri, yanına modric koyunca uçmayacak ancak yaratma görevi olmadan oynadığında bu kadar sırıtmayacağını düşünüyorum, buna inanmak istiyorum.

    berkan’dan 0 gol 0 asist katkı alacağımız düşünülerek plan yapılmalı. yanına alınacak orta sahaların hem kesici görevde olması gerekiyor, hem de deli gibi üretken olup gol-asist rakamlarında tepeye oynamaları lazım.

    galatasaray 2022 yazında para harcamak zorunda. nasıl yaparlar bilmiyorum ancak 2021-22 sezonunda fatih terim’in gitmesinin de, burak elmas’ın gidecek olmasının da, torrent’in hiç bir etki yaratamamasındaki bir numaraları etki eldeki kadronun üretim ve skor anlamında yetersiz olmasıdır.

    evet, bundan 10 sene önceki kadar bile gücümüz yok, ne ekonomik ne de marka olarak. ancak sonuçta yerel ligde en güçlü üç takımdan, en bütçeli üç takımdan biriyiz. beşiktaş ve fener deplasmanları dışında bu takım hep favoridir, her maça dengeyi bozup öne geçmek için çıkar. avrupa’ya gidebilmek ve 2021-22 sezonu performansını gösterebilmek için ligde başarılı olmalısınız. maalesef bu durum bizde yok, anadolu takımı gücünde bir galatasaray var an itibariyle.

    hem berkan’ın hem de galatasaray’ın hakkında hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın