resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2925
    tazminat vererek yollarımızı ayıracağımız isim. bu tazminat konusu bile burak elmas’ın mali yönden ibra edilmemesi için bir neden, ihraç edilmesi için bir neden.

    beşiktaş yeni hocasına 1.5 yıl için 500 bin euro verirken biz torrent’e 2.5 milyon vermeyi taahhüt ettik. kendi şirketinde yapar mı diye soramıyorum çünkü burak elmas’ın bildiğim kadarıyla bir şirketi yok, beyaz yakalı bir çalışan, ceo kendisi. hangi akla hizmet böyle bir taahhüt verdik “guardiola’nın yardımcısına”, benim aklım fikrim almıyor.

    çok kötü yönetiliyoruz. verdiğimiz kötü kararların diyetini çok uzun yıllar ödüyoruz. ancak ben bir taraftar olarak bu kısmı düşünmüyorum, bunları düşünmek için insanlar başkan oluyor, yönetici oluyor. o isimlerde tarihimizin gördüğü en beceriksiz ve doğruyu söylemeyen insanlar.

    mevcut başkan ve yönetim hakettiğini yaşıyor ki daha fazlasını da yaşamaları gerekirdi. ancak onlarla beraber bizde acı çekiyoruz, bu kısım maalesef kötü.

    edit:

    halla isimli kullanıcıdan uyarı geldi, yukarıda ismael'e verilen maaşı yanlış yazmışım.

    https://www.ntvspor.net/...b3614ccc9c1be02b4d0b

    1.5 yıl kesin 1 yılı ise opsiyonlu bir anlaşma var ortada, senelik alacağı da 750 bin euro. 1.5 yıl için ekibiyle beraber 750+375=1.1 milyon gibi bir maliyeti oluyor beşiktaş'a.
App Store'dan indirin Google Play'den alın