• 374
    bu ülkede onlarca yıldır siyahi insanlar var. bir olaya karıştıklarına, sarkıntılık ettiklerine, milletin namusuna göz diktiklerine, kadınların hatta küçücük çocukların videosunu çekip bir yerlerde paylaştıklarına ya da kendilerini bu videolarla mastürbe ettiklerine, transeksüel sokağına binlerce kişi gidip bizi eve alın diye transeksüellere sarkıntılık ettiklerine, milletin malına mülküne salça olduklarina, ülke insanını rahatsız ettiklerine şahit oldunuz mu? ben görmedim, olduysa da milyonda bir.

    bu saydıklarımin tamamını 10 yıldır bu ülkede yapan bir grup var. sayıları 8-9 milyon civarında. suriyeli - afgan - pakistanlı insanlar. suriye'de savaş bitti ve genel af ilan edildi ama kimse dönmüyor, burada ekmek elden su gölden yaşıyorlar çünkü. zaten suriye'deki savaşı tetikleyen ve o anki yönetimi devirmeye çalışanlardan biri de bizim iktidarimizdi. o fitili atesleyip milyonlarca insanın ölmesine sebep oldular, milyonlarcasini da buraya getirip belirli bir süre sonra burda da milyonlarca insanın ölmesine sebep olacaklar muhtemelen. hala daha ensar diye ümmet diye bu ülkenin insanlarını ve ülkeyi ateşe atıyorlar.

    antakya'da yasiyorum, annemin yaşadığı evin 100 metre ilerisinde bir cadde başlıyor, avm-otogar-expo alani-fuar alanı ile şehrin kalanı arasındaki bağlantı genellikle bu cadde üzerinden sağlanıyor. bundan 10 sene önce buraya tek tük suriyeli işletmeleri açıldı, şu anda bu koskoca caddede bir yakıt istasyonu bir de zincir marketlerden ikisi haricinde türk esnaf kalmadı, her gün kaza oluyor, her gün kavga çıkıyor, arabamizla caddeden geçmek bile büyük çaba gerektiriyor, herhangi bir kurala uymuyorlar. herhangi bir vergi odemiyorlar, giyimden kahveciye, manavdan markete, bakkaldan fırına her şey var ve buradaki türk nüfusunu sadece 10 sene içerisinde yerinden ettiler. sizce bunu şehirlere yapmaları ne kadar sürecek?

    daha 1 hafta önce adana'da bir suriyeli baba oğul bir türk esnafı karısına kızına tecavüz edip öldürmekle tehdit ederek 50 bin lira haraç istediler. bunlar gibi nice olay yaşanıyor her gün ülkede.

    afganistan'da bacha bazi adında bir adet var. erkek toplantılarına kadın girmesi yasak olduğu için 9 yaşında erkek çocuklarını kadın gibi giydirip yetişkin erkeklerin önünde dans ettiriyorlar ve isteyen erkekler gecenin sonunda bu çocuklarla ilişkiye giriyor. şimdi bu adeti bilen, bu şekilde yaşayan yuzbinlerce afgan erkeği bu ülkenin sokaklarında geziyor. yani bu ülkede kadın erkek çocuk hickimsenin namusunu koruma garantisi yok artık.

    şimdi biz bunları bilip karşı çıkanlar, ülkemizde bu insanları istemiyoruz çekip gitsinler diyenler olarak ağzımızı açınca ırkçı oluyoruz öyle mi? hadi lan oradan! çok galiz küfürler ederim de durduk yere pilot olmak istemiyorum. çok isteyen alsın evinde beslesin bunları. ukrayna'da savaş çıkınca ukrayna kadinlari gelecek diye göbek atan malum parti destekçileriyle millete ırkçı diyen kişiler ayni işte.

    millete ırkçı diyenleri karıları kızları taciz tecavuze uğradığında göreceğim ben. insan hiçbir şey için onurunu satmamali. hele para için makam için siyaset için asla. tehlikeli bir oyun oynuyorsunuz, bu iktidar değişir ve bu milletin canına tak ederse o mültecilerle beraber sizi de suriye'ye afganistan'a gönderirler haberiniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın