resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2826
    dünyanın en iyi teknik direktörü de olsa geldiği zaman, göreve geliş şekli ve içine düştüğü statüko sebebiyle galatasaray'a zerre katkı sağlayamayacak olan kişi. kaldı ki zaten dünyanın en iyi teknik direktörü olmak bir kenara, iyi bir teknik direktör olup olmadığı hatta teknik direktör olup olmadığı bile tartışma konusu. ilk günden son güne fiyaskolar ve rezaletler içinde geçen burak elmas dönemi'nin "major" rezilliklerinden biri olarak galatasaray tarihine adını yazdırmış olmakla birlikte olayın bütün aktörleri içinde belki de en az pay sahibi olması da trajikomiktir.

    kendisiyle 20 senelik sözleşme de imzalanmış olsaydı sezon bitimi kapının önüne koyulacağı daha ilk dakikasında belliydi. zaten ilk basın toplantılarından birinde "teknik direktörlerin bavulu hiçbir zaman boşaltılıp bir kenara konmaz" gibilerinden bir laf etmişti. idari açıdan ibra edilmemiş yönetim bir yolunu bulup göreve devam bile etse kendisi sezon bitiminde bavulunu toplayıp geldiği yere geri dönecektir.

    2022 yazının tamamını kaplayacak gibi görünen seçim rezilliği içerisinde en azından sezon sonuna kadar görevinin başında kalması, kendisinden sonra gelecek ve belirsizlikler içinde ateşten gömleği giyecek olan teknik ekibin biraz daha az hırpalanmasına sebep olacağı için yararlı olacaktır.

    zaten yayın gelirlerinin bile belli olmadığı, transfer tahtasının açılıp açılmayacağının bile muamma olduğu, ilaveten kulübün başkanının bile olmadığı bu hengamede yerine gelecek kişi ümit vaadeden bir isim bile olsa eli kolu bağlanmış olacaktır.

    o değil de küme düşmeden bu sezonu kapatmamız belki de şansımızın yaver gittiği tek konuydu bu sezonda...
App Store'dan indirin Google Play'den alın