resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2208
    kendisinin teknik direktörlük kariyerindeki başarıları kadar başarısızlıklarının da göz önünde bulundurulması gerekiyor.
    başakşehir'deki ikinci ve son sezonunda şampiyonlar ligi'nde 6 maçta 5 yenilgi ile grup sonunculuğu sonucunu elde etti. 2020/2021 sezonunun ilk yarısında takımın 20 maçta 24 puan ile 15. sırada bulunması ve süper kupanın trabzonspor'a kaybedilmesi sonuçları üzerine ocak 2021'de sözleşmesi feshedildi.

    sürekli o gitsin, bu gitsin diyen ama bir çözüm önerisi sunmayan, bugün "torrent toptan anlamıyor" diyen, sosyal medyanın gazıyla hareket eden bazı şımarık taraftarların yarın "başakşehir'i küme düşürecekken kovulan adamı neden gs'nin başına getirdiniz?" demeyeceklerinin bir garantisi var mı?

    bu durumda benim önerim şöyle: nasıl antalyaspor'da nuri şahin'in ekibindeki hollandalı hoca teknik işlerin önemli bir kısmını üstleniyorsa, torrent ve ekibine önümüzdeki dönemde okan veya anlaşılacak başka bir hocanın teknik ekibi olarak çalışmaları söylenir. bu görevi kabul etmezlerse herhangi bir tazminat ödenmeden giderler ve başka bir çözüm bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın